Mijlpaal in verduurzaming bedrijventerreinen Tholen: de batterij voor de E-Hub is geplaatst!

🎉🔋✨ Geweldig nieuws vanuit Tholen! De 2MW batterij voor de Energyhub op de bedrijventerreinen Slabbecoornpolder en Welgelegen is nu met succes geplaatst! Een spannende mijlpaal voor de bedrijventerreinen in Tholen!

Dankzij de vakkundige inzet van de lokale bedrijven Hage Grondverzet, L. Geluk afbouw & montage en Jansen Tholen, is dit ambitieuze project vlot en tot nu toe volgens plan verlopen. Een extra pluim voor Waterschap Scheldestromen voor hun cruciale ondersteuning en het ter beschikking stellen van het terrein en natuurlijk de batterij van Kenter.

Met deze nieuwe installatie zetten we een grote stap voorwaarts in het efficiënt beheren van energiepieken en het verhogen van de netstabiliteit voor onze regio. Dit is een overwinning voor de bedrijventerreinen Slabbecoornpolder en Welgelegen in Tholen en een prachtig voorbeeld van wat we kunnen bereiken met lokale samenwerking en slimme energieoplossingen. 💚💡

Wil je meer weten over hoe jouw bedrijventerrein kan bijdragen aan een duurzamere toekomst? Bezoek onze website op www.onetarget.nl voor meer informatie en de mogelijkheden. Meer weten over het project Slabbecoornpolder en Welgelegen Tholen energiepostief? www.rec-tholen.nl

Slide Title

Slide Sub Title

Slider Description Text, Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur laoreet cursus volutpat. Aliquam sit amet ligula et justo tincidunt laoreet non vitae lorem.

Button 1
Button 2