Onze partners

Nathan

Nathan heeft ruim 20 jaar ervaring in warmte/koude technieken. Binnen On E Target draagt Nathan bij met oplossingen in duurzame klimaattechniek.

RVO

RVO doet ontwerpend onderzoek naar onder andere de realisatie van regionale energietransitie. Bedrijventerreinen is een speerpunt van het RVO.

SolarPS

SolarPS is een kennisinstituut voor zonne-energie en ondersteunt haar missie met projectmanagement, advies en service.​

EF Concepts

EF Concepts is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en doorontwikkeling van het Energie Management Systeem. Met dit systeem het “nieuwe” energiesysteem bestuurd.

Liander

Liander is een bekende netwerkbeheerder en ondersteunt On E Target voor het transport van energie en de technische realisatie van het energienetwerk op bedrijventerreinen.

EATON

Eaton ontwerpt, ontwikkelt en levert (modulaire) batterijsystemen voor bedrijventerreinen.

Visser & Smit Hanab

Visser & Smit Hanab behoort tot de experts in leidingnetwerken. Het bedrijf ontwikkelt, bouwt en onderhoudt technologisch hoogstaande en duurzame verbindingen, netwerken en installaties voor energie.​

oost-nl

Oost NL

OostNL is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Gelderland en Overijssel en richt zich op de bedrijventerreinen. Energietransitie is een belangrijk item voor OostNL en zij wil daarom haar steentje bijdragen aan On E Target

WM3 Energie

WM3 is gespecialiseerd in verduurzaming van (mkb) bedrijven en bedrijventerreinen. Adviseren is niet genoeg, realiseren is de doelstelling van WM3 Energie.

Kenter

Meetdiensten en energievoorzieningen

2RC

Specialist in ontwikkeling van duurzame energieconcepten

Firan

Ontwikkelt, realiseert en exploiteert energie-infrastructuren die klaar zijn voor de toekomst.

RABO_Wordmark_Imagemark_Signoff_Stacked_Restricted_CMYK

Rabobank

In samenwerking met Rabobank wordt de financiering verder vormgegeven

Stedin

Regionale Nederlandse netbeheerder. Stedin is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten

De Houtakker 51

6681 CW Bemmel

info@onetarget.nl

088-1184981