Over

On E Target

De energietransitie doe je niet alleen, die doe je samen. On E Target is een platform waarbinnen gerenommeerde partijen samenwerken om bedrijventerreinen collectief te verduurzamen. Het doel is om bedrijventerreinen Co2-neutraal en Energie-positief te maken. Op deze manier kan een bedrijventerrein niet alleen in haar eigen energiebehoefte voorzien maar ook andere partijen van duurzame energie voorzien.

On E Target is een platform van partijen met specialistische kennis in verduurzaming. Het platform is in staat om een bedrijventerrein te adviseren over de energietransitie en de transitie te realiseren. On E Target begrijpt dat de transitie voor de ondernemer(s) veel tijd en geld kost. On E Target zorgt voor het proces zodat het de ondernemer(s) zo min mogelijk tijd kost. On E Target regelt de financiering van het project op een zodanige manier dat het ondernemers geld bespaart en hun cashflow niet aanspreekt.

Waarom

On E Target

De strategische partners binnen het On E Target platform zijn partijen die hun sporen op technische, organisatorische en andere vlakken hebben verdiend. Door het samenbrengen van deze partijen ontstaat er een kwalitatief hoog kennisniveau om de energietransitie voor bedrijventerreinen in goede banen te leiden en te kunnen realiseren. Binnen het platform werken commerciƫle partijen samen met niet-commerciƫle partijen. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid om naast kennis en ervaring andere middelen in te zetten. Er kan (innovatief) onderzoek worden gedaan, er zijn subsidie- en financieringsmogelijkheden en er is toegang tot verschillende betrokken partijen. Dit draagt bij aan een vlotter proces om de collectieve verduurzaming van bedrijventerreinen daadwerkelijk te realiseren.